Winterzonnewende Ceremonie met krachtvoorwerpen en muziek

Winter solstice_bewerkt-4

Deze ceremonie wordt verzorgd door Miguel Lorenzo en Karin.

Op zaterdagmiddag 21 december bij Het Zonneschijntje in Alphen nb en op zondagmiddag 22 december bij Zuiderlicht-Breda.

We nodigen jullie uit voor onze heilige winter zonnewende.

Langzaam maar zeker gaan we, na de kortste dag van het jaar, de winter zonnewende, over naar een koud seizoen. We kunnen ons weer naar binnen keren voor reflectie, meditatie en introspectie. We gaan van binnenuit voor ons licht en onze energie zorgen, in stilte, bedachtzaam en vredig.

Deze ceremonie heeft een speciaal karakter door de manier waarop we deze geven, vanuit het perspectief van de Andes, de Engelenwereld en vanuit de verbinding met Pachamama.

In deze ceremonie wordt tevens de collectie krachtvoorwerpen uit de Andes gepresenteerd. Een speciale en unieke collectie die is ontworpen door Miguel en die de energie van de Andes in zich draagt. Door de unieke combinatie van het ontwerp, de energie van de stenen en de energie van de Andes, wordt er een bijzonder krachtveld gecreëerd. Mocht je een speciale verbinding hebben met de krachtvoorwerpen, dan is het mogelijk om deze na afloop van de ceremonie aan te schaffen.

Om de sfeer van de Andes zo goed mogelijk weer te geven zal Miguel verschillende bijzondere muziekinstrumenten vanuit de Andes regio gebruiken.

Miguel is een man uit Chili die zich op het pad bevindt naar het universele gevoel van balans vanuit een sjamanistisch oogpunt uit de Andes. Hij voert zijn werk uit door middel van zijn workshops, het vervaardigen van krachtvoorwerpen, muziek en de cultus van Pachamama.

Karin werkt met Engelen, Opgestegen Meesters, kosmische energieën en met de Sjamanistische energieën van de Andes die hun oorsprong vinden in Peru.

Deze ceremonie zal gedeeltelijk in het Engels worden gegeven. (Kan indien nodig vertaald worden in het Nederlands)

Meebrengen: Een witte kaars (die kan staan) en een muziekinstrument. (Als je geen instrument hebt, dan hebben wij er 1 voor je)

De kosten zijn € 25,00.

Aanmelden via Karin (Kirima Spiritual Healing), kirima.info@gmail.com, http://www.kirima.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..