Qoto Kuna Karpay -Inwijdingen van de Pleïaden

 

Meer informatie volgt nog.

Je ontvangt 7 inwijdingen en 2 blessings (zegeningen). Deze inwijdingen hebben een enorm hoge trillingsfrequentie en komen uit Peru. Je wordt verbonden met een aantal sterren van de Pleïaden.

1 – K’anchaq Qoto – Alcyone: Ster van zegeningen, voorspoed, ontplooiing en tot bloei komen.

2 – De inwijding van Yllari Qoto – Merope: Ster van perspectieven van je ziel, twee Archteypen, de valk en de adelaar, deze brengen een hoge energie naar je derde oog.

3 – De inwijding van Llankay Qoto – Electra: Ster die nooit rust, brengt je de krachtige energie/vibratie van deze tijd en maakt het mogelijk om toegang tot andere sterrenstelsels te krijgen.

4 – De inwijding van Munay Qoto – Celeano: Ster van het hart, heeft alles te maken met diepe compassie en onvoorwaardelijke liefde, met leven vanuit je hart. Ster van wonderen, reizen in andere werelden en dimensies.

5  – De inwijding van Ñawi Qoto – Maya: Ster van antwoorden, geeft informatie over je doel en je missie in dit leven. Ster van je geboorteplek, die omarmt wat is en kan schoonmaken.

6 – De inwijding van Tarpuq Qoto – Taygeta: Ster van creativiteit, van manifestatie, van voeding voor de Aarde en dienstbaarheid. Verbinding met lichtzaden van het leven en je verborgen talenten. “Wat wil jouw ziel op Aarde brengen?”

7 – De inwijding van Puriq Qoto – Asterope 1 en 2: Tweelingster, “de staart van de kosmische slang”. Helpt je jouw weg te vinden, om je in beweging te brengen zodat je werkelijk je pad gaat volgen.

Despacho 23-09-2019

2 Blessings:

De zegeningen van Mama Qoto – Pleione:
Moeder van de Pleïaden. Deze ster heeft een vrouwelijke energie. Ster van lessen, geeft je bescherming, stabiliteit en zegeningen.

De zegeningen van Kuraq Qoto – Atlas:
Vader van de Pleïaden. Deze ster heeft een mannelijke energie en heeft te maken met zuiverheid/helderheid en kan antwoorden geven die met je voorouders te maken hebben. Ster van bescherming en bevordert herstel bij helingsprocessen.

Duur van de workshop:

2 dagen, 1 dag (1 persoon), of 3 middagen/avonden.

Kosten workshop:
€ 300,00, incl. uitgebreide map en een certificaat.   

Cursuslocaties:
Breda, Alphen nb. Deze inwijdingen worden in groepsverband gegeven, maar kunnen eveneens op afspraak worden gegeven, ook bij jou thuis* en ook individueel. (Voor individuele inwijdingen; informeer bij mij naar de kosten) *Exclusief reiskosten. 

Kijk bij “Agenda” wanneer deze workshops worden gegeven. Komt de datum je niet goed uit, of heb je zelf een groepje en wil je dat ik deze cursus bij jou thuis geef, stuur me dan een e-mail.