Engelen meditaties

DSC_0029.JPG

Mediteren brengt rust en balans ……. iets waar iedereen in deze drukke tijden behoefte aan heeft. 

Het is tijd voor jezelf, jezelf even terugtrekken uit het dagelijkse leven. Het wordt stiller en kalmer in je hoofd. Doordat je je gaat ontspannen en je ogen dicht doet, kijk je als het ware in jezelf. Er kan dan een moment ontstaan van totale stilte in je lichaam en in je geest. Door de ontgifting die op kan treden na een meditatie, gaan je lichaam en geest zichzelf reinigen en worden blokkades opgeruimd en spanningen verminderd.

dscn3983

Volle maan Engelenmeditatie:
We verbinden ons met de zuivere, helende energie van de Volle maan en we maken kennis met de Engelen van de Volle Maan. Kosten € 20,00 incl. persoonlijke boodschap. Op dinsdagavond 12 november in Baarle Nassau.

Nieuwe maan Engelenmeditatie:
We verbinden ons met de krachtige, vernieuwende, helende energie van de Nieuwe maan en we maken kennis met de Engelen van de Nieuwe Maan. Kosten € 20,00 incl. persoonlijke boodschap. 

Web van Licht Engelenmeditatie:
We beginnen met een ademhalings- en grondingsoefening. Daarna verbinden we ons met de zuil van licht vanuit het Universum en we roepen de 4 Aartsengelen, Michaël, Rafaël, Gabriël en Uriël aan. Zij maken een Web van Licht waarin blokkades worden verwijderd en waarin je aura en chakra’s worden gezuiverd. Vervolgens ontvang je een healing van deze 4 Aartsengelen in de “Engelen Lichtkamer”. Door deze meditatie, zul je jouw verbinding met de Engelen meer gaan merken en je helingsproces (op alle gebieden) zal gemakkelijker verlopen. Kosten € 20,00 incl. persoonlijke boodschap.

Aartsengel Metatron meditatie:
Hij reinigt jouw 7 chakra’s, je oorchakra’s, je Zielensterchakra en je Godchakra door middel van zijn geometrische lichtvorm, de Metatron kubus en hij brengt ze in balans. Metatron is de Engel van aanwezigheid met de sleutelwoorden oordeel, karma en transformatie. Hij heeft een immense kracht van wie de energie direct, uitdagend en veeleisend is. Met Metatron aan onze zijde zullen we ons leven overschouwen en elk geheim zal worden blootgelegd. Metatron zal ons op het juiste pad zetten en als we naar zijn stem luisteren zullen we ons bewust worden van ons eigen ware lot. Kosten € 20,00 incl. persoonlijke boodschap. Op donderdagavond 21 november in Alphen nb.

Engelen van het Diamond Heart Light meditatie:                                                            Tijdens deze meditatie wordt er een energetisch Diamond Heart Light kristal in je hartchakra geplaatst. Je wordt meegenomen naar de Sacred Triangle, die wordt bewaakt door de Engelen van het Diamond Heart Light. Je maakt kennis met de Engelen van het Diamond Heart Light en daarna wordt je kristal gevuld met de Engelenenergie uit de bron van het Diamond Heart Light. Door de meditatie-cd, die je ontvangt, regelmatig te beluisteren, zul je eenvoudiger in staat zijn om je kristal te versterken en om je energetisch schoon te houden. De kosten van deze meditatie zijn € 25,00 incl. de Diamond Heart Light meditatie-cd. (Deze cd is niet los verkrijgbaar)

Aartsengel Raziël meditatie:
Hij verbindt jou met magie en met het Hemelrijk en hij brengt je succes, liefde, voorspoed en fortuin. Deze meditatie bevordert spirituele groei en je creëert, verankert en schept een positief gevuld leven. Je zult mensen aan gaan trekken die een positieve invloed op je leven hebben. Kosten € 20,00 incl. persoonlijke boodschap.

Aartsengel Chamuël meditatie:
Hij is verbonden met de Roze Straal van onvoorwaardelijke liefde. Hij verandert gespannenheid in innerlijke vrede. Hij kan je helpen om je hartchakra te ontwikkelen. Hij helpt bij het onvoorwaardelijk liefhebben van jezelf en om compassie te hebben met jezelf. Ook kan hij helpen met het goedmaken van relaties met bvb. vrienden, familieleden. Kosten € 20,00 incl. persoonlijke boodschap.

Helende Engelen meditatie:
Ervaar de helende en liefdevolle energieën van de Engelen, incl. Engelenkaart-reading. Kosten € 20,00 incl. persoonlijke boodschap.

Engelenlicht meditatie (altijd in december):
December is dé maand bij uitstek om je met je eigen licht te verbinden en om even stil te staan bij het afgelopen jaar, hiermee kunnen de Engelen ons helpen. Tijdens deze meditatie nodigen we de Engelen uit om ons met hun licht in te stralen, te helen en ons moed en vertrouwen te geven. We laten 2018 achter ons en we verwelkomen het nieuwe jaar, met nieuwe uitdagingen, kansen, mogelijkheden….. Kosten € 20,00 incl. persoonlijke boodschap. 

Het is tevens mogelijk om deze meditaties op afspraak te geven en bij jou thuis. De kosten zijn dan € 25,00 per persoon (€ 30,00 voor de Diamond Heart Light med.), minimaal 4, maximaal 6 personen en binnen een straal van 25 km enkele reis van Baarle-Nassau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties