Aartsengelen inwijdingen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wie of wat zijn Aartsengelen?

Aartsengelen zijn de boodschappers van God. Zij zijn altijd om ons heen, we kunnen ze aanroepen om ons te helpen. Zij worden ook wel genoemd: “de Stralenden”, of “Adem van God”. In het algemeen worden (Aarts) Engelen voorgesteld als gevleugelde wezens die tussen Hemel en Aarde bemiddelen. Het zijn zuiver spirituele wezens met stralende aura’s die geen grenzen kennen. Ze stralen grote veervormige pluimen van licht uit, als witte vleugels, en brengen je vrede en liefde. Deze vleugels zijn stralen van macht en kracht; ze kunnen omhullend en beschermend zijn en er stralen Godkrachten vanuit.
Door middel van deze inwijdingen kan jouw contact met hen versterkt worden.

Deze inwijdingen (Lightarian Angellinks) worden als een cursus gegeven, of als telefonische inwijdingen.
Er zijn vijf delen; elk deel bestaat uit een meditatie en een inwijding.

Reacties van cursisten:

Lieve Karin, ik heb genoten van de cursus en van de mooie boodschappen die ik heb ontvangen. Het was een hele fijne ervaring. Ik ben me ervan bewust dat ik nu meer contact krijg met de Engelen.

Lieve Karin, ik heb ontzettend genoten van de cursus! Ik maak er goed gebruik van tijdens mijn behandelingen, eerder riep ik altijd Rafaël aan, maar nu voelt het beter met mijn ontvangen cadeaus, op naar de Serafijnen!

De eerste inwijding:
De basisinwijding, Serafijn Rose Aura, deze heb je nodig om de overige inwijdingen te kunnen ontvangen. Tijdens deze inwijding wordt de “energetische deur” geopend waardoor jij je direct en permanent kunt verbinden met de Aartsengelen.

De tweede inwijding:
Een inwijding in de energieën van Aartsengel Michaël. Deze inwijding staat voor mentale zuiverheid op alle gebieden in jouw leven, waardoor jij niet langer zult oordelen. Michaël betekent letterlijk: “Die als God is”, hij wordt ook wel “Prins van het Licht” genoemd, omdat hij met zijn lichtzwaard van waarheid strijdt tegen de duisternis. Hij is de Aartsengel die ons kracht geeft in lichaam en geest. Hij laat ons zuiver en in waarheid spreken en zorgt voor spirituele bescherming.                     

De derde inwijding:
Een inwijding in de energieën van Aartsengel Rafaël. Deze inwijding staat voor Goddelijke healing op alle gebieden in jouw leven en zal jouw pad verlichten. Je zult duidelijker in staat zijn de kansen en spirituele beloningen, die jij tegenkomt op jouw pad, te zien. Rafaël betekent letterlijk: “God heeft genezen”, hij is belast met de genezing van de Aarde en de mensen die daarop leven. Hij is de Aartsengel die we kunnen aanroepen om negatieve energie los te laten, die van invloed is op onze gezondheid. Hij kan ons de energie geven om verborgen talenten te ontwikkelen. 

De vierde inwijding:
Een inwijding in de energieën van Aartsengel GabriëlDeze inwijding helpt jou om toegang te krijgen tot je intuïtie, vreugde en innerlijke communicatie. Gabriël betekent letterlijk: “God is mijn kracht”, of “Macht van God”, hij wordt ook wel de “Hemelse Bewustworder” genoemd. Hij is de Aartsengel die ons hoop geeft en die ons informatie geeft over onze dromen. Hij kan ons helpen inzicht te krijgen in wat wij echt willen in het leven en waarom.

De vijfde inwijding:
Een inwijding in de energieën van Aartsengel UriëlDeze inwijding helpt om jouw creativiteit en inspiratie zichtbaar te maken en je zult schoonheid uitdragen in alles wat je doet, zegt en ziet. Uriël betekent letterlijk: “Vuur van God”, hij wordt ook wel de “Vrede bewaarder”, of “Engel van berouw” genoemd. Hij is de Aartsengel die ons helpt met het krijgen van rust in onze ziel. Hij helpt ons met het vredig oplossen van problemen en schenkt ons vernieuwing van hoop.

De kosten zijn € 45,00 per deel.

Kijk bij “Agenda” wanneer deze inwijdingen als cursus worden gegeven.

Cursuslocaties:
Breda, Alphen nb en ook mogelijk op andere locaties. Deze inwijdingen kunnen tevens bij jou thuis worden gegeven en ook individueel. (Voor individuele inwijdingen, informeer bij mij naar de kosten)

Groepsgrootte:
Minimaal 2, maximaal 6 personen. 

Deze inwijdingen kunnen tevens telefonisch (Whatsapp, Skype, Messenger) worden gedaan, of op afstand. De kosten zijn dan € 40,00 per inwijding, een inwijding duurt ca. een half uur. 

Als je deze inwijdingen hebt gedaan, kun je de vervolginwijdingen doen, de “Serafijnen inwijdingen”. 

Engelenstenen:
Het is mogelijk een Engelensteen (Celestien/Seleniet) aan te schaffen tijdens deze cursus, bvb. een stukje ruwe Celestien of een Seleniet theelichthouder. Ben je zelf al in het bezit bent van een Celestien en/of Seleniet, dan kun je deze meebrengen, deze wordt dan meteen opgeladen met Engelen energie. Tevens is het mogelijk om een Celestien of Seleniet hangertje aan te schaffen waar deze energie in zit.

Het is mogelijk om deze inwijdingen zelf ook door te geven.
De eenmalige bijkomende kosten zijn dan € 80,00 Euro voor het officiële manual (hierin staan alle 5 de inwijdingen beschreven). Dit is tevens incl. registratie bij het Lightarian institute in Amerika en incl. een certificaat.