Engelen webshop

Om de onderstaande artikelen te bestellen, of om een afspraak te maken om ze te bekijken, stuur een e-mail aan kirima.info@gmail.com.

Engelenvleugel hangers: Dit zijn prachtige hangers in allerlei kleuren, afm. 5,5 cm voor € 16,95. (De afgebeelde hangers zijn van Agaat, ook verkrijgbaar in Rozenkwarts, Goudsteen en Amethist)

Vleugelhangers

Engelen Roepers: Soms bij zonsopgang, wanneer je niet weet of je nu slaapt of wakker bent, of wanneer het schemert en zich schaduwen vormen die je aan je gevoel laten twijfelen, zijn er sporen van een onzichtbare aanwezigheid….  Een gefluister, een vleugelslag, een gevoel dat iets je wang streelt…. Iets, wat je niet kunt definiëren. Wanneer wij de Engelen Roeper dragen zijn zij om ons heen, zij geven die extra steun en warmte, zij luisteen naar onze wensen en maken deze waar……

Een Engelen Roeper is een metalen hangertje aan een ketting, met daarin een klankbolletje. De bolletjes zijn er in verschillende kleuren; de hangers kunnen geopend worden om een ander gekleurd klankbolletje erin te plaatsen. Elk klankbolletje heeft een eigen kleur en eigen betekenis.

Engelen Roepers 2 met tekst

Prijzen Engelen Roepers:
Kleine Engelen Roeper (in het midden en rechts) € 9,95 incl. 1 klankbolletje,
Grote Engelen Roeper (links) € 11,95 incl. 1 klankbolletje.
Een extra klankbolletje kost € 2,00. De verzendkosten zijn € 3,00.

engelen-roeper

Engelenstenen: Ik verkoop tevens Engelenstenen, Seleniet, blauwe en witte Celestien en witte en golden Azeztuliet, zowel mooie gladde en ruwe stukken, als hangertjes. Kom een keer langs om te kijken wat er allemaal is!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meditatie cd:  “Bewustwording van je Hart” Boeddha meditatie cd (Zie “Verheven meesters”).  AANBIEDING: Deze cd kost deze maand slechts € 6,50 incl. portokosten (alleen verzending in Nederland)!

Kirima cadeaubon: Ik verkoop cadeaubonnen voor een cursus, workshop, meditatie, meditatie-cd, fotoshoot, enz. Ik kan deze geheel naar wens maken en afstemmen op degene die de cadeaubon ontvangt. Cadeaubonnen zijn er vanaf € 5,00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties