Engelen spreekuur – consulten & behandelingen

dsc_0026

Het Engelen spreekuur houdt in, dat je met mij een online afspraak kunt maken voor:

– Een Reading & Healing consult
– Een Engelen Healing incl. korte reading
– Een Reiki behandeling 

Om een afspraak te maken:
Stuur een e-mail aan kirima.info@gmail.com.

aurafoto-karin-1
Reading & Healing consult:
Ieder mens heeft een AURA, dit is het energieveld dat om het lichaam straalt.
Tijdens een Reading & Healing consult wordt je aura gelezen en gereinigd. Een verstoring in je aura uit zich vaak als één of meerdere lichamelijke aandoeningen. Blokkades (uit dit leven en uit vorige levens) kunnen worden opgespoord en oude pijn kan worden verwijderd. Zit je bijvoorbeeld nog steeds vast in een bepaalde situatie, of aan een bepaald persoon (levend of overleden) dan kunnen er energetische koorden zijn ontstaan, deze kunnen worden verwijderd.
Ook “onverklaarbare” zaken, zoals een vermoeidheid die niet overgaat of een steeds weer terugkerende hoofdpijn kunnen tijdens een reading bekeken worden. Tevens kunnen er negatieve energieën worden weggehaald.

Reactie: Hallo Karin, in oktober 2017 heb ik een Reading en Healing consult bij je gedaan. Dat heeft me veel gebracht en dat wil ik je laten weten. Ik was hormonaal uit balans en daardoor lukte het al bijna een jaar niet om zwanger te raken. Na jouw consult merkte ik direct dat mijn hormonen beter in balans waren. Eind december had ik een positieve zwangerschapstest in handen. In september is onze zoon geboren, het gaat goed met ons allebei. Ik wil je graag van harte bedanken voor je healing tijdens het consult. Het heeft me dus heel goed geholpen.

Reactie: Hoi Karin, nogmaals heel erg bedankt voor jouw verhelderende reading en vooral ook de prettige en vanzelfsprekende interactie! Ik heb nog zoveel te leren op dit gebied van inzichten, als het mag klop ik in de toekomst nog graag verder bij je aan. Voor nu voelt mijn hart blij, duizelt mijn hoofd en verder loop ik te glimlachen.

De investering in jezelf voor een online Reading & Healing consult via Whatsapp of Skype, 1 uur € 55,00.
Engel 3 t
Engelen Healing:
Deze behandeling kan dieper liggende blokkades losmaken en vastzittende emoties verwijderen.
Het verwijdert ook spanningen en energieën die niet eens van jou zijn, maar die wel in je fysieke lichaam zijn opgeslagen. Door deze healing kom je weer in je eigen energie en kan je eigen authentieke Zelf weer tot bloei komen.
Ik roep de Aartsengelen aan en daarna roep ik per chakra de Engel aan die daar specifiek mee is verbonden en er wordt met bijzondere symbolen gewerkt.
Ik doe tevens een korte reading.

De investering in jezelf voor een online Engelen Healing via Whatsapp of Skype, 45 minuten € 50,00.

Reiki behandeling: Zie Reiki