Andean Trance Journey

Andean trance journey 1 test_bewerkt-1

Deze trancereis wordt verzorgd door Miguel Lorenzo en mij.

Op zondagmiddag 26 januari bij Het Zonneschijntje-Alphen nb.

We nodigen je uit om met ons op reis te gaan naar de Andes. Verbind je daar met de bijzondere en krachtige energieën. Je ontmoet de Apus, de berggeesten van de Andes. Je wordt meegenomen in een geleide meditatie, die je naar de bergtoppen brengt en van daaruit naar de verschillende dimensies. Je maakt kennis met krachtdieren, draken, aliens, Engelen, krachtvoorwerpen. De speciale muziekinstrumenten uit de Andes brengen je nog verder, diep in alle lagen van je bewustzijn.

Tijdens deze trancereis wordt tevens de collectie krachtvoorwerpen uit de Andes gepresenteerd. Een speciale en unieke collectie die is ontworpen door Miguel en die de energie van de Andes in zich draagt. Door de unieke combinatie van het ontwerp, de energie van de stenen en de energie van de Andes, wordt er een bijzonder krachtveld gecreëerd. Mocht je een speciale verbinding hebben met de krachtvoorwerpen, dan is het mogelijk om deze na afloop aan te schaffen.

Miguel is een man uit Chili die zich op het pad bevindt naar het universele gevoel van balans vanuit een sjamanistisch oogpunt uit de Andes. Hij voert zijn werk uit door middel van zijn workshops, het vervaardigen van krachtvoorwerpen, muziek en de cultus van Pachamama.

Deze trancereis zal grotendeels in het Nederlands en beperkt in het Engels worden gegeven. (Het Engels wordt vertaald in het Nederlands)

Draag comfortabele kleding.
Investering is € 25,00

Aanmelden via mij: kirima.info@gmail.com 06-42827124.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.