Agenda Kirima

b9

Belangrijk: Uiteraard worden bij alle workshops/cursussen/weekends de richtlijnen van het RIVM gevolgd!

Agenda december:

Donderdagavond 17 december van 19.30u-22.00u: Priesteressen van Lemurië – Het Licht van Lemurië workshop (Zuiderlicht-Breda).

Dinsdagavond 22 december van 19.30u-21.00u: Engelenlicht meditatie via Skype (Vanuit je eigen huis).
December is dé maand bij uitstek om je met je eigen licht te verbinden en om even stil te staan bij het afgelopen jaar, hiermee kunnen de Engelen ons helpen. Tijdens deze meditatie nodigen we de Engelen uit om ons met hun licht in te stralen, te helen en ons moed en vertrouwen te geven. We laten 2020 achter ons en we verwelkomen het nieuwe jaar, met nieuwe uitdagingen, kansen, mogelijkheden…..
Kosten € 25,00 incl. persoonlijke boodschap.

Agenda januari 2021:

Zondagmiddag 10 januari van 13.30u-15.30u: Cacao ceremonie – Het openen van je Hart (Zuiderlicht-Breda).

Agenda maart 2021:

Zaterdag 6 maart en zondag 7 maart: Sjamanisme, reis naar je innerlijke kracht, tweedaagse cursus (Het Zonneschijntje-Alphen nb).

Van vrijdag 19 maart t/m zondag 21 maart: Engelenweekend aan Zee (Burgh-Haamstede).

Inschrijven: Zie “Contact, voorwaarden & links”.

Je kunt je per e-mail, of telefonisch inschrijven voor een cursus/workshop. Staat de datum van jouw keuze er niet bij, maar wil je wel graag een bepaalde cursus of workshop volgen, mail of bel me dan voor de mogelijkheden. Bijna alle cursussen, workshops en meditaties kunnen op afspraak worden gegeven en desgewenst bij jou thuis. (Vraag naar de mogelijkheden) Je ontvangt altijd een bevestiging van een inschrijving. 

Kirima engelenlogo met tekst

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.